Wolontariat to wzajemne dawanie i branie - dajemy swoje umiejętności, swój czas, a nabieramy doświadczenia, mądrości życiowej, uczymy się doświadczania samego siebie. To inwestycja w swoją i innych przyszłość.

• Obecnie pilną potrzebą jest stworzenie angielskiej wersji fundacyjnej strony. Potrzebujemy wolontariuszy z bardzo dobrą znajomością j. angielskiego do tłumaczenia tekstów.

• Poszukujemy koordynatorów do współpracy z lokalnymi partnerami w Moree. Wolontariuszy, którzy najpierw odbędą co najmniej dwumiesięczny wolontariat w Ghanie, zapoznają się na miejscu z sytuacją panującą w Moree co pomoże lepiej zrozumieć warunki i problemy tam panujące i wpłynie pozytywnie na koordynowanie projektem.

• Zapraszamy  wolontariuszy , którzy będą realizować wspólnie z nami misję fundacji poprzez różne działania. Podziel się swoimi talentami, umiejętnościami i pomysłami w jaki rodzaj pomocy mógłbyś się zaangażować

• Pomóż nam promować Fundację i szukać funduszy na działalność biblioteki w Moree i Zespołu Freespirit

Napisz do nas na adres mailowy: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Podaj swój adres i krótką informację o sobie, mile widziane CV.

Po informacje praktyczne o wolontariacie w Ghanie zapraszamy poniżej.