Dzień pierwszy Brave Kids to pierwsze spotkania i warsztaty z zespołami z innych krajów. We Wrocławiu razem z Ghaną jest grupa z Rosji, Serbii, Indonezji i Rumunii. Liderzy grup mają oddzielne warsztaty. Wieczorem obyły się indywidualne pokazy grup. Ghana zaprezentowała się fantastycznie podczas inauguracyjnego występu. Brave Kids jednoczesnie odbywa się w Wałbrzychu, Puszczykowie i Warszawie. Za dwa tygodnie wszystkie goszczące grupy spotkają sie w Krośnicach i będa pracować nad fnałowym wspólnym przedstawieniem, które zostanie zaprezentowane 11 lipca w teatrze we Wrocławiu.

Ghanian Kids Steal the Show during Debut Performance in Wrocław

In the most inconspicuous area of the most inconspicuous neighborhood in Wroclaw a group of young African dancers and drummers lit up the stage while making their debut performance for the 2014 Brave Kids festival. Nestled between rows of towering apartment buildings in the old Psie Pole district stood a hurriedly build stage, which primary purpose was to allow an international group of children to have their first performance in front of a sizable audience made up Brave organizers, host families and friends, and wide-eyed locals who looked up from both ground-level and apartment windows.

Adorable, humble, and talented--the show featured who group after another delivering an array of dance, acrobatics, singing, and circus performances from kids from Russia, Serbia, Indonesia, and Romania. However, the most memorable performance can from the Freespirit Foundation group of 7 from Moree, Ghana. Their electrifying dance and drumming performance left both the audience and their peers in awe. Every step and every beat was delivered to perfection in this performance, which would now set the standard for both kids and organizers for this year's Brave festival.

Anthony Reid

Zmieniony ( Niedziela, 11 Styczeń 2015 17:23 )