Pokój Podróżnika poświęcony pamięci Kingi to jeden z pokoi Akumapa Village Guest House, gdzie powiew oceanu daje wytchnienie w upalne dni, a z tarasu i pokoju można patrzeć na ocean. Pokój – studio , ma własną łazienkę i aneks kuchenny z niezbędnym wyposażeniem. Wygodne łózko dwuosobowe i dodatkowy materac. Bambusowe meble. Na ścianach zdjęcia robione przez Kingę podczas afrykańskiej podróży i inne afrykańskie elementy wystroju. Akumapa Village – to ciekawe miejsce założone i prowadzone przez artystę bębniarza. Jest tu scena do treningów i występów lokalnych zespołów, mały bar z napojami i pensjonat z 7 pokojami dla gości. 7 minut samochodem od historycznego zamku w Elminie i jesteśmy blisko afrykańskiej kultury i możemy poznawać życie rybackiej społeczności. Zapraszamy podróżników do Akumapa Village.

Akumapa Village jest położona w sąsiedztwie Coconut Grove Beach Resort – ekskluzywnego hotelowego resortu , więc tu można też w cieniu palm relaksować się i korzystać z uroków plaży.

Część dochodów z wynajmu Pokoju Freespirit będzie przeznaczona na pomoc dzieciom z Zespołu Freespirit. W Akumapa można uczyć się afrykańskich tańców i gry na bębnach, można też aktywnie zaangażować się tu na miejscu i wesprzeć działalność zespołu swoją energią.

Zmieniony ( Niedziela, 26 Luty 2017 08:32 )