Coconut Grove Beach Resort to jeden z hoteli, gdzie Zespól Freespirit jest zapraszany i gdzie lubi występować ze względu na aktywną widownię, która żywiołowo reaguje i spontanicznie dołącza do tańca.

W Coconut jest basen, z którym w zamian za występ dzieci Freespirit mogą poszaleć, jest strefa zabaw dla dzieci i ładna plaża do relaksu. A krokodyle dodatkową atrakcją. Dostaliśmy też zaproszenie do hotelu Elmina Beach . Manager hotelu był zachwycony występem, a nasze tancerki, bębniarze i trener z pysznej kolacji jaką hotel w podziękowaniu zaserwował. Dobre jedzenie to najlepsza nagroda dla dzieci z Moree. Pierwszy występ spodobał się, więc Zespól dostał kolejne zaproszenie. Tym razem już hotel opłacił transport, a Zespół mógł liczyć na datki gości i sprzedaż nagranej wiosną płyty audio z piosenkami. Niefortunnie busik tro-tro po drodze się popsuł i grupa dojechała do Elminy z dużym opóźnieniem. Sporo gości już opuściło restauracje. Oj, przydałby się własny busik ..

Zmieniony ( Piątek, 14 Październik 2016 20:31 )